About

Festival- & event fotografie met een missie!

About Wesley Maas
Al 6 jaar kruipt Wesley Maas achter de camera. Vanuit het Brabantse Bladel, bij Eindhoven, begon hij bij de kleinere evenementen in de buurt. In een paar jaar doorgegroeid als vaste partner van Paaspop Schijndel, Elsom open Air, Paperclip, Q music foute party’s en Ledgends Live.
Zo heeft hij een betrouwbaar netwerk opgebouwd en zijn eigen specialisme in fotografie voor verschillende evenementen ontwikkeld.

Visie op Festival- & event fotografie
De liefde voor festivals en de passie van fotograferen is een perfecte match voor Wesley. Deze twee gecombineerd met goede voorbereiding en een flinke dosis flexibiliteit tijdens de evenementen zelf maakt van hem een betrouwbare partner in fotografie.
Zijn enthousiasme zorgt ervoor dat bezoekers graag op een ludieke manier op de foto gaan. Daar heeft hij zijn slimme ‘trucjes’ voor. Maar Wesley is geen “Één uit een dozijn- partyfotograaf” die alle kroegen af struint. Hij is onopvallend aanwezig tussen het publiek. Zo legt hij de bezoekers op de gevoelige plaat vast, waardoor er ongedwongen en spontane foto’s ontstaan.
Naast deze mooie momenten uit het publiek zorgt Wesley voor een goede voorbereiding om headliners, artiesten en entertainers te fotograferen. Niet alleen een timetabel van de grootste artiesten heeft hij nodig, hij gaat ook op zoek naar timing in de randprogrammering, gebruik van special effects en wensen van de opdrachtgever. Dit zijn ‘cadeautjes’ in fotografie die hij niet mis loopt!

“Als je je verplaatst in de bezoeker die opgaat in het evenement weet je altijd wat mensen achteraf willen zien” Aldus Wesley.

Eigen stijl & kwaliteit
Wesley fotografeert met de beste aperatuur die Canon te bieden heeft. Hij maakt gebruik van 3 camera’s uit de 1dx serie. Mocht er een camera het loodje leggen is er altijd backup om door te gaan. Naast de camera’s gebruikt hij alleen de L-serie lenzen van Canon. Deze geven een grote betrouwbaarheid en zeer goede beeldkwaliteit.